MindMosaic
Een praktijk voor counseling en therapie die u toegankelijke, indivuele en doeltreffende ondersteuning biedt. Uw bron voor inzicht, groei en welzijn! 
 

Uw referenties worden zeer op prijs gesteld! Gelieve deze per e-mail te verzenden naar info@mindmosaic.org, waarbij ik persoonlijk zal zorgen voor de juiste plaatsing. Uit respect voor privacyoverwegingen wordt de volledige naam bewust weggelaten.


Referenties

Doenya, 32 jaar. Ik had een ingewikkelde en traumatische relatie achter de rug en ik heb mijn zelfvertrouwen verloren. Ik was tot het dieptepunt gezonken. Ik zat met een aantal problemen uit het verleden in mijn hoofd en met een angst voor de toekomst. Marija luisterde goed en aandachtig. Ze stelde precies de juiste vragen en liet me rustig uitpraten. Ik kreeg begrip en motivatie om verder te gaan. Met praktische oefeningen en tips kreeg ik alles langzaam maar zeker weer op een rijtje en leerde ik mezelf steeds weer op eigen benen staan en zelf te waarderen. Bedankt Marija!

T., 52 jaar. Al een tijd had ik heftige overgang klachten. Het was een uitdagende periode, ik kon niet geloven dat ik dezelfde persoon ben. Ik was overprikkeld, moe, zonder focus, ik was van alles geïrriteerd. Thuis was niet meer leuk, ik herkende mij zelf niet. Ik schaamde me ook. Uiteindelijk heb ik besloten om hulp te vragen. Ik voelde me goed en begrepen bij Marija. We hebben zinvolle gesprekken gehad, we hebben aan mij frustraties gewerkt en we hebben veel gelachen. Na korte tijd begon ik mijn situatie te begrijpen en accepteren. Ik kon makkelijker met mensen en situatie omgaan en vooral de gezelligheid in mijn gezin is teruggekomen. Ik kan Marija van harte aanbevelen.

Alex, 26 jaar. Als jong kind ben ik naar Nederland gekomen. Ik was opgegroeid tussen twee culturen en ik vond het fijn totdat ik in middelbare school kwam. Toen wist ik niet meer wie ik ben en wat ik wil, ik voelde me verloren. Het duurde lang voordat ik realiseerde dat ik professionele hulp nodig heb. Met Marija klikte meteen. Ze had veel kennis en ervaring van deze problematiek en ze heeft me kundig begeleidt. Met veel creatieve oefeningen en coaching gesprekken heb ik veel inzicht over mijzelf gekregen (veel geleerd over mezelf en over hoe bijv. mijn gedachtes, kernwaarden, ervaringen, kwaliteiten), en dat hielp me om verder met mijn leven te gaan. Heel erg bedankt Marija.

Martin, 30 years. Living in a new environment for two years, I faced a multitude of challenges, including a broken relationship, adjusting to a new job, and feelings of loneliness and low energy. Recognizing the need for support, I sought the help of a psychologist. I approached Marija based on a recommendation of other expats. Through her keen observation and guidance, I was able to confront and acknowledge my issues. Her support led me on a journey of positive change and acceptance. I now feel empowered to navigate life's challenges with resilience and optimism and I am very grateful.Meest gestelde vragen Psycholoog


# Is er een wachtlijst?

Datum:05-02-2024

Er zijn geen lange wachttijden. Je kan zo snel mogelijk worden geholpen. Als therapeut begrijp ik hoe belangrijk het is om snel toegang te krijgen tot de ondersteuning en zorg die je nodig hebt. Daarom streef ik ernaar om mijn cliënten zo snel mogelijk te helpen, zonder onnodige vertragingen of lange wachttijden. Wanneer je contact met mij opneemt voor hulp, zal ik mijn best doen om een afspraak te plannen die past bij jouw behoeften en planning.Terug naar overzichtArticlesPrivacybeleid MindMosaic 

Link naar het bestand.


Etische code en Algemene voorwaarden

Link naar etische code. Link naar algemene voorwarden